Waarom kiezen voor Allin?

Waarom kiezen voor Allin Stukadoorsbedrijf?

Prijs

Een belangrijke reden om te kiezen voor Stukadoorsbedrijf Allin zijn onze scherpe prijzen. Wij houden onze prijzen scherp doordat wij de allerbeste inkoopkanalen hebben. Onze materialen waarmee we uw woning of gebouw stuken kopen wij in tegen de allerlaagste prijzen. De korting die wij hierbij ontvangen berekenen we aan u door. Door onze ruime ervaring in stukadoorswerk kunnen wij u adviseren hoe u veel geld kunt besparen en toch het perfecte resultaat bereiken.

Ook maken wij geen gebruik van dure panden op a-locaties of dure (lease)wagens. Wij geven ook geen geld uit aan dure reclames of aan een onnodig groot personeelsbestand. Bovendien zijn wij harde werkers, wij berekenen geen onnodige uren door voor uw klus.

Wij werken niet met vaste prijzen, maar verzorgen voor elke klus een aparte scherpe offerte op maat! Ook werken wij uitsluitend in de regio Eindhoven, wij maken geen onnodige kilometers die doorberekend hoeven te worden. Hierdoor heeft u uw stukwerk tegen de allerscherpste prijs.


Kwaliteit

De allerbelangrijkste reden om te kiezen voor ons bedrijf is de kwaliteit die wij al 20 jaar leveren. Met ons kleine personeelsbestand waar enkel de allerbeste stukadoors bij aan kunnen sluiten kiest u voor de hoogste kwaliteit die uw woning kan krijgen. Al 20 jaar maken wij 6 dagen per week uw woning tot een perfect resultaat. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materiaal.

Persoonlijke Aanpak

Stukadoorsbedrijf Allin is een klein bedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak. U heeft 1 vast contactpersoon, die een offerte op maat maakt. Alle afspraken lopen rechtstreeks via uw contactpersoon. Wij beperken ons niet tot uitsluitend stukwerk, wij leveren ook al het andere werk, bijvoorbeeld schilderwerk, timmerwerk of tegelwerk. Stukadoorsbedrijf Allin gaat pas weg als u 100% tevreden bent. Ook krijgt u op al ons werk garantie, mocht er iets zijn dan komen wij er meteen aan om het voor u in orde te maken!